Voor collectanten

Informatie voor collectanten

Geweldig dat jij voor KWF gaat collecteren! Samen maken we het verschil voor iedereen die met kanker te maken krijgt. Op deze pagina vind je alle informatie voor jou als collectant.

 

Word collectant

Ben je nog geen collectant? Maar wil je graag helpen collecteren? Meld je dan aan. Dat kost je 1 keer per jaar 2-3 uurtjes, in jouw eigen buurt.

Dankjewel!

Aan alle vrijwilligers die zich tijdens de KWF-collecteweek 2021 hebben ingezet. Of je nu met de collectebus liep, of met het collectebord, of op een andere manier meehielp: jouw bijdrage was onmisbaar! Dankjewel voor je hulp.

Jongetje met collectebus

Opbrengst € 5,9 miljoen

De opbrengst van de KWF-collecteweek 2021 is bekend: er is € 5,9 miljoen opgehaald. Hiermee kunnen we heel veel belangrijk onderzoek doen. En zo het verschil maken voor mensen met kanker. 

Jonge vrouw collecteert voor KWF

Collecteren met de QR-code

Steeds vaker betalen veel mensen met hun telefoon. Dat kan heel simpel, door de QR-code te scannen die op de collectebus of op het collectebord staat afgebeeld.

Contact

Heb je vragen over je vrijwilligerswerk voor KWF? Neem contact op met het Servicepunt via 020 570 0590, e-mail of WhatsApp.

Ik ben wijkhoofd of coördinator

Ben je wijkhoofd of coördinator? En zoek je meer informatie om jou te helpen bij je vrijwilligerswerk?